Menu
 
FIRETECH

Noodverlichting

Als eigenaar, verhuurder of huurder van een pand bent u verplicht om zorg te dragen voor brandbeveiliging volgens de wettelijke normen. Volgens de Arbowet en het Bouwbesluit is een goed functionerende noodverlichting, die volledig voldoet aan de NEN-EN 1838, eveneens wettelijk verplicht. Ook zegt de Arbowet dat nooduitgangen altijd open, vrij van obstakels en makkelijk te openen moeten zijn. Logisch natuurlijk want een goed geïnstalleerde en jaarlijks onderhouden noodverlichting waarborgt een veilige vluchtroute voor uw cliënten, medewerkers en overige aanwezigen binnen uw pand.

Noodverlichting met hoogwaardige kwaliteit en 10 jaar garantie!
FIRETECH werkt uitsluitend met hoogwaardige en energiezuinige armaturen en ‘high temperature’ NiCd accu’s die bestand zijn tegen een hoge omgevingstemperatuur. Als noodverlichtingsspecialist kunnen wij u hierdoor een volledige garantie van 10 jaar geven op alle door ons geplaatste en jaarlijks gecontroleerde armaturen en accupacks. Wij werken intensief samen met o.a. de marktleiders Van Lien, Eaton, Hertek en Famostar maar zijn volledig merkonafhankelijk waardoor u altijd verzekerd bent van de beste en mooiste oplossing.

Onderhoud aan uw noodverlichting van groot belang
Wanneer de armaturen van uw noodverlichting niet regelmatig vakkundig worden onderhouden, functioneren ze - zonder dat u er weet van heeft - vaak niet als vereist. Zowel lampen als accu’s hebben een beperkte levensduur en dienen op tijd vervangen te worden, bovendien kan elektronica storingen vertonen. Bij vele objecten is er een tekort aan noodverlichting, zijn er verkeerde vluchtroutes en wordt gebruik gemaakt van verouderde pictogrammen. Ons team van noodverlichtingsspecialisten controleert en onderhoudt uiteraard eveneens bestaande noodverlichtingen, welk merk u ook heeft.

Alle reden om te kiezen voor ons jaarlijkse onderhoud

  • Verhoogde veiligheid in het gebouw;
  • Uw noodverlichting werkt gegarandeerd als het licht uitvalt;
  • Kostenbesparing omdat uw armaturen langer meegaan;
  • U voldoet aan de wettelijke zorgplicht.

Totale ontzorging rondom uw noodverlichting
Net als bij brandbeveiligingsinstallaties kunnen wij u volledig “ontzorgen” op het gebied van noodverlichting. Onze speciaal opgeleide noodverlichtingsspecialisten geven u advies over de positionering van de noodverlichting maar ook over veilige vluchtroutes en nooduitgangen. Vervolgens installeren en onderhouden we de noodverlichting. Duidelijk zal zijn: met FIRETECH heeft u geen omkijken naar de noodverlichting binnen uw organisatie, bent u verzekerd van een veilige woon/ werkomgeving en voorkomt u aansprakelijkheid bij een calamiteit. In geval van nood zijn wij uiteraard snel ter plaatse. Ook daar mag u ons op afrekenen.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: 035-628 27 79
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@firetech.nl

Certificaten

Techniek Nederland
Noodverlichting Specialist
SBB
InstallQ