c_alt not found!

Noodverlichting

Als eigenaar, verhuurder of huurder van een pand bent u volgens de Arbowet en het Bouwbesluit verplicht om zorg te dragen voor goed functionerende noodverlichting.
Onze noodverlichting specialisten geven u advies over de positionering van de noodverlichting maar ook over veilige vluchtroutes en nooduitgangen. Vervolgens installeren en onderhouden we de noodverlichting. 

Noodverlichting met hoogwaardige kwaliteit
Firetech werkt uitsluitend met hoogwaardige en energiezuinige armaturen. Als specialist kunnen wij u hierdoor een volledige garantie geven op alle door ons geplaatste en jaarlijks gecontroleerde armaturen. Wij gebruiken alleen A-merken zoals Van Lien, Hertek en Famostar maar zijn volledig merkonafhankelijk waardoor u altijd verzekerd bent van de beste en mooiste oplossing.

Noodverlichting kan levens redden
68 procent van de noodverlichting in Nederland wordt niet goed onderhouden. Dit blijkt uit een steekproef van de Noodverlichtingspecialist bij 471 bedrijven en organisaties in Nederland. Het onderhoud van noodverlichting is jaarlijks verplicht. Wanneer de armaturen van uw vluchtwegverlichting niet regelmatig vakkundig worden onderhouden, functioneren ze - zonder dat u er weet van heeft - vaak niet als vereist. Zowel lampen als accu’s hebben een beperkte levensduur en dienen op tijd vervangen te worden, bovendien kan elektronica storingen vertonen. Bij vele objecten is er een tekort aan noodverlichting, zijn er verkeerde vluchtroutes en wordt gebruik gemaakt van verouderde pictogrammen.

Alle reden om te kiezen voor ons jaarlijkse onderhoud

  • Verhoogde veiligheid in het gebouw
  • Uw noodverlichting werkt gegarandeerd als de stroom uitvalt
  • Kostenbesparing omdat uw armaturen langer meegaan
  • U voldoet aan de wettelijke zorgplicht

Alle zorg uit handen 
Neem vandaag nog contact op met Firetech en ontdek hoe wij werkplekken, zorgomgeving, kinderopvang, industriële omgeving en schoolgebouwen voorzien van veilge vluchtroutes.