Welkom bij Firetech: Jouw partner in brandbeveiliging

Inloggen Installateurs

Via deze pagina kun je de actuele status van je project inzien en bestanden delen.

Inloggen

Welkom bij Firetech, jouw partner in brandbeveiliging. Firetech ondersteunt jou als installateur bij de installatie. We zetten ons in voor het volledige proces. Dat begint bij het opstellen van een Programma van Eisen (PvE), vervolgens de projectie, het leveren van de componenten en het inbedrijfstellen van het brandmeldsysteem, waarbij we streven naar een efficiënte voortgang van het proces.

Siemens brandmeldsystemen
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van Siemens Cerberus PRO en Siemens Cerberus FIT brandmeldsystemen. Met onze ervaren technici bieden wij volledige ondersteuning, zodat jij als installateur kan vertrouwen op een vlotte en professionele uitvoering van jouw projecten.

Begeleiding, onderhoud en 24/7 storingsdienst
Indien van toepassing zorgen wij voor begeleiding tijdens inspecties door een onafhankelijk inspectiebureau. Daarnaast voeren wij een jaar na oplevering onderhoudswerkzaamheden uit en bij calamiteiten en/of storingen kan jouw opdrachtgever bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden. 

Ondersteuning en service
Bovendien bieden we jou ondersteuning op locatie met onze specialistische en praktische kennis, zodat je kunt profiteren van onze expertise en ervaring in brandbeveiliging. Bij Firetech streven we ernaar om installateurs te voorzien van hoogwaardige oplossingen en uitstekende service, zodat jij kunt voldoen aan de behoeften van jouw klanten en de veiligheid kan waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en oplossingen.