Menu
 
FIRETECH

Brandbeveiliging

Branden zijn bijna dagelijks in het nieuws. En ongetwijfeld herinnert u zich de grote branden met rampzalige gevolgen. Zoals bijvoorbeeld de Nieuwjaarsbrand in Volendam, de brand in het cellencomplex van Schiphol en de brand waarbij maar liefst 20.000 varkens omkwamen. Dat branden nog steeds veel voorkomen bij particulieren, bedrijven en zorginstellingen maakt duidelijk dat een vakkundige brandbeveiliging, aangelegd door gecertificeerde experts, een hoge prioriteit dient te hebben. FIRETECH is zo’n expert. Als specialist bieden we een compleet dienstenpakket op het gebied van brandbeveiliging. Van advies, installatie en onderhoud tot en met certificering. 

Gespecialiseerde brandbeveiligingsinstallateur
Als installatiespecialist in brandbeveiliging en dealer van de topmerken Siemens en Hertek zijn wij uiteraard op de hoogte van de meest recente wettelijke voorschriften op het gebied van brandbeveiliging. Wij spreken ‘uw taal’ en kunnen u van dienst zijn met de meest passende oplossing voor uw wens, eis en budget. Dat geldt bij een nieuwe totaaloplossing binnen uw organisatie maar natuurlijk bij een al dan niet complexe aanpassing of ‘upgrading’ van uw huidige brandbeveiligingssysteem.

Gecertificeerde brandbeveiligingsinstallatie
Nadat uw pand is voorzien van een nieuwe of aangepaste brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie dient deze, volgens het Bouwbesluit, geïnspecteerd worden door een onafhankelijk inspectiebureau. Het inspectiebureau controleert of alles voldoet aan de meest recente eisen en regelgeving. Wanneer dit zo is, wordt hiervoor een certificaat afgegeven. Tijdens dit proces wordt u uiteraard volledig begeleid door de brandveiligheids-specialisten van FIRETECH. Ook voor de een of drie jaarlijkse vervolginspectie kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvend adviesgesprek over efficiënte brandbeveiliging?
Onze brandbeveiligingsspecialisten verzorgen voor u het hele traject: vanaf het opstellen van het wettelijke Programma van Eisen (PvE) tot en met de certificering. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze brandbeveiligingsadviseurs.

Contact

Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest
Telefoonnummer: 035-628 27 79
(ma. t/m vr. 8.00 tot 17.00 uur)
service@firetech.nl

Certificaten

Noodverlichting Specialist
SBB
InstallQ
Techniek Nederland